Lahodná pohánka

Ak  potrebujete obohatiť svoj jedálniček bezmäsitým jedlom, vyskúšajte recept, v ktorom sa dočítate aj to, čo ktorá potravina robí vo Vašom tele, či Vás ochladzuje alebo zahrieva, podľa čínskej medicíny.

To, že budete vedieť, ako ktorá potravina vplýva na vaše telo, môžete využiť pri rôznych zdravotných problémoch.

Tí zimomravejší by sa mali vyhýbať potravinám, ktoré ochladzujú a jesť viac zahrievajúcich potravín a naopak.  Neviete aký ste typ? Chceli by ste o tom vedieť viac?

chcem vedieť viac

  Pohánka so smotanou a špenátom je nielen chutná, ale potraviny, ktoré obsahuje sa pekne dopĺňajú.

 KLIKNITE NA OBRÁZOK – bude sa vám lepšie čítať 🙂

 

pohánka

Nohy máme vždy so sebou a bylinky rastú všade okolo nás. Ukážem vám, ako ich používať pre naše zdravie." Môj príbeh si môžete prečítať tu >>
Komentáře